Massachusetts

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Massachusetts

Ingatlan eladó Massachusetts

Keleten az Atlanti-óceán határa, Connecticut és Rhode Island államok déli része, New Hampshire és Vermont északra, New York pedig nyugatra.

Mielőtt a Massachusetts-ban eladásra szánt ingatlanba fektetne be, érdemes alaposan megvizsgálni az ingatlanpiacot befolyásoló sok értéket.

Massachusetts egy amerikai állam az új-angliai régióban, amely jelentős gyarmati történetéről ismert. Boston a főváros, de a városi központok, amelyek nagy érdeklődéssel bírnak, különösen a Massachusetts-ban eladó ingatlanok esetében, a Springfield és a Worcester.

A bostoni ingatlanpiac az alacsony készletszint ellenére 2018-ban rögzítette a rekordokat.

A családi házak és villák Cohassetben, Medfordban és Bostonban értékesek.

Ez a szám egy ilyen típusú ház rekordja. A Condos és a Brownstones is emelkedtek a medián értékesítésben, de ezek a számok valószínűleg a kevesebb tulajdonságok közvetlen következménye

eladott. Ez a piac most egy paradicsom az eladóknak, akik több ajánlattal és magasabb árakkal rendelkeznek.

2018 első negyedévében 25,13% -os visszaesést regisztráltunk a piacon jelenleg és a vásárlók rendelkezésére álló otthonokban.

A Boston Globe arról számol be, hogy a Massachusetts Realtors Association kimondja, hogy egy lakásegység átlagos lakásárai 4% -kal emelkedtek. Tehát, még akkor is, ha a házak rendelkezésre állása csökkent, az otthoni értékesítés átlagos ára ismét emelkedett, így az eladók számára a Boston piacán egy évig a legjobb előnyöket kapják.

Springfield a legjobb város az országban, ahol egyedülállók vásárolhatnak egy Massachusetts-ban eladó ingatlant.

Tíz évvel ezelőtt a recesszió magasságában voltunk, és eladhatatlanul értékesítették a Massachusetts-ben értékesített ingatlanokat.

Ebben a városban a város munkájának növekedése növeli a házak értékesítését.

Amellett, hogy több lakást kínálnak, kevesebb időt töltenek a piacon.

Van egy másik pszichológia a Springfieldben, amely az elmúlt két-három évben tartott, mert különböző gazdasági lehetőségeket láthatunk.

Worcester városa vitathatatlanul az 5 legjobb lakóhely és a Massachusettsben eladó ingatlanok megvásárlása 2025-ig.

Worcester az ország egyik legforróbb és legversenyképesebb piaca.

Ennek a hipotézisnek az alátámasztására meg kell fontolnunk a korábbi "Brownfield" terek újjáépítését a jellegzetes üzletekben és éttermekben, az izgalmas fejlesztést, amit a Kelley tér egykor a Canal Districtben, további intelligens infrastruktúrák, környezetbarát városi buszok, az Union Station vasúti szolgáltatása és a repülőtér.

Az iskolák, az infrastruktúrák, a városi megújulás és a városok folyamatos fejlesztése természetesen többet fog nyomni a városunkban, mint amennyit el tudnánk képzelni

Az ingatlanpiac valójában hihetetlenül versenyképesvé válik a kisebb, meglévő lakásállomány és Worcester folytonos kívánsága miatt.

  •  
    Bostonba költözni: a teljes útmutatót és tanácsot

    Bostonba költözni: a teljes útmutatót és tanácsot Massachusetts az egyik legrégebbi állam lakások az Egyesült Államokban. Az otthon megtalálása Massachusetts-ben sokak álma. Boston fővárosával egyetemei, főiskolái és a világ legmagasabb szintű legmagasabb szintű jóléte jellemzi. Egyre több ...

2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB